Jouw Verhaal ?

Welk stukje van jouw leven kan anderen inspireren?
Heb jij een ervaring waarmee je anderen kunt inspireren, steunen, helpen? Of is het tijd voor jezelf om openheid te geven? Neem dan contact met ons op; per mail: info@deeljeverhaaltilburg.nl

Thema
Levenslessen/ ervaringen en eventuele taboes zijn er op vele fronten, vandaar dat we geen specifiek thema als uitgangspunt hebben. Of het verhaal nu om je hele leven, een specifieke gebeurtenis, een ziekte, problemen, dromen of levenswijze gaat, als het afwijkt van de (bedachte) norm van onszelf, onze directe omgeving of maatschappij, dan hebben we het er vaak niet over.

Delen verbindt en verlicht
‘Anders’ zijn is vaak een bron voor pestgedrag of uitsluiting. De vraag is of we daadwerkelijk anders zijn of dat onbekendheid met elkaars ervaringen, ons anders laat voelen. Graag willen we daarom een zo’n divers mogelijk palet van ervarings- en/of levensverhalen. Juist om te laten zien dat we misschien helemaal niet zo ‘anders’  zijn als dat we denken en dat er vaak veel overeenkomsten en schoonheid zit in onze diversiteit. Ook willen we laten zien dat we niet onze ziekte, droom of bedrijf zijn, dat een leven uit veel meer bestaat.

Overlevering
Dus graag brengen we ‘de overlevering’ terug: zonder schaamte en taboe jezelf en anderen meenemen in wat je leert van het leven, van de tegenslagen of wonderen die op je pad komen of wat je hebt aangepakt en opgebouwd. Want velen zullen zich erin herkennen!

Ambassadeur
Delen hoeft niet te betekenen dat je bij ons op het podium je verhaal vertelt. Natuurlijk heel fijn! Maar het middel is niet ons doel. Net zoals je niet je hele doopceel hoeft te lichten, alles hoeft te vertellen wat er ooit gebeurd is. Delen is er in vele vormen. De inzendingen voor op de website en de sprekers op ons podium zien wij als boegbeelden, als ambassadeurs voor het verspreiden van de boodschap van de positieve kracht van openheid: openheid verbindt en verlicht.

Jouw verhaal op ons podium?
Al kriebels om je verhaal op ons podium te delen? Mail dan jouw vraag voor een plek op ons podium met korte samenvatting van je verhaal naar info@deeljeverhaaltilburg.nl

Voor de spelregels van je verhaal, klik hier

Avond bijwonen?
Je kunt natuurlijk ook eerst een kijkje komen nemen bij de Deel Je Verhaal podiumavonden. Zie de agenda Samen zorgen we voor een steunende, inspirerende en energie-gevende wereld die verbindt!